Schematische weergave van de werking van naambellen

Advocaat in Utrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit of zit u met een juridische vraagstuk in Utrecht? Bel 0900 Advocaat om gemakkelijk en snel in contact te komen met een professioneel advocatenkantoor bij u in Utrecht.

Onze advocaat uit Utrecht geeft u uitgebreid juridisch advies en vertelt u alles over uw rechten en plichten. Bent u betrokken bij een conflict? Naast juridische advies staat uw advocaat u ook bij tijdens een rechtszaak en zorgt hij of zij ervoor dat u de verdediging krijgt die u nodig heeft.

Strafzaak

Wordt u beschuldigd van het plegen van een strafbaar feit? Schakel dan zo snel mogelijk een professioneel advocatenkantoor in. Hoe eerder u wordt bijgestaan, hoe beter een advocaat u kan verdedigen. U wordt gedagvaard om tijdens uw strafzaak in Utrecht te verschijnen. In de strafzaak staat u tegenover de officier van justitie van het Openbaar Ministerie. Hij of zij treedt op namens de maatschappij in het geval van een strafzaak. U moet in de strafzaak verschijnen voor de politierechter of de meervoudige strafkamer, afhankelijk van de ernst van het vermeende strafbare feit.

Advocatenkantoor

In aanraking komen met justitie kan grote gevolgen hebben voor uw leven. Schakel daarom altijd een ervaren advocatenkantoor in. Een advocatenkantoor helpt u graag en staat voor u klaar met een heel team om u uitgebreid te kunnen begeleiden en adviseren. Via 0900 Advocaat vindt u gemakkelijk een professioneel advocatenkantoor bij u in Utrecht of in de nabije omgeving van Utrecht.

In sommige gevallen heeft u recht op rechtsbijstand. Als uw inkomen te laag is of u te weinig spaargeld heeft, worden de kosten voor rechtshulp deels betaald door de overheid. Aangezien iedereen recht moet hebben op hulp van een advocaat, is dit in de wet vastgelegd.

Meer weten over gefinancierde rechtshulp? Of direct een advocaat nodig in Utrecht? Bel naar 0900 Advocaat (0900 2386222 | 9 cent per minuut) en u komt direct in contact met de advocaat in uw regio.

Onder Utrecht vallen de volgende plaatsen:


Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.