Mediation bij scheiden

Een scheiding aanvragen is een hele moeilijke beslissing. Voor beide partners is dit een emotionele tijd waarin gemakkelijk conflicten ontstaan. Ruzies hebben echter heel veel nadelen bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen voor uw kinderen, maar ook aan afspraken die gemaakt moeten worden voor het aanvragen van een scheiding.

Vechtscheiding voorkomen

Wij bieden een oplossing tijdens een scheiding: mediation. Een onafhankelijke bemiddelaar helpt u en uw ex-partner om knopen door te hakken en afspraken op papier te zetten. Zo kunt u verder. Daarmee helpt u niet alleen u zelf, maar ook uw omgeving. Voorkom een vechtscheiding, schakel professionele hulp in. Op die manier kiezen we bijvoorbeeld voor co-ouderschap.

Alimentatie

Onze mediators zijn uitstekend opgeleid, hebben ervaring en zijn daadkrachtig. Samen met u bespreken we bijvoorbeeld alimentatie. Er bestaat een kans dat u partneralimentatie moet gaan betalen na de scheiding. In veel gevallen komt daar kinderalimentatie bovenop.

Wilt u hulp bij het maken van afspraken over kinderalimentatie of partneralimentatie? Onze bemiddelaar staat graag voor u klaar. Samen kunnen we de alimentatie berekenen met behulp van de actuele indexering alimentatie.

De bemiddelaars en scheidingsadvocaten die aangesloten zijn bij 0900 Advocaat helpen u graag. Of het nu gaat om de indexering alimentatie, co-ouderschap, een omgangsregeling, een mediation gesprek of een ouderschapsplan.

Terug naar het overzicht
Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een advocatenkantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Advocaat en maak een afspraak met de advocaat in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.