Ondernemingsrecht

Elke onderneming krijgt te maken met het ondernemingsrecht. Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht en houdt zich bezig ondernemingen. In het ondernemingsrecht komen veel verschillende wetten en regels samen en het vormt een complex geheel. Daarnaast is het heel veranderlijk en zijn de belangen vaak groot.

Gaat u reorganiseren, een bedrijf overnemen, herstructureren of wilt u fuseren? In onze steeds complexere samenleving en economie doet u er verstandig aan om een ervaren advocaat in de arm te nemen die uw zaak tot een goed einde brengt.

Laat u juridisch adviseren

ondernemingsrechtLaat u vooraf adviseren over de juridische aspecten van voorgenomen activiteiten. Dit kan veel problemen voorkomen. Is er echter al sprake van een conflictsituatie dan doet u er goed aan om snel deskundig advies in te winnen. Advocaten die gespecialiseerd zijn in het ondernemingsrecht kennen de markt waarin u opereert goed en de daarbij behorende specifieke regelgeving. Zij signaleren vroegtijdig belangrijke ontwikkelingen en stellen uw belangen altijd voorop. Een specialist kan u adviseren over uw kansen, mogelijkheden en obstakels.

Ondernemingsrecht bij overnames

Binnen het ondernemingsrecht zijn overnames aan de orde van de dag. Hierbij is het van belang om juridisch advies in te winnen. Een advocaat heeft veel ervaring met overnames en weten precies hoe te handelen, óók bij financiële moeilijkheden. Naast het begeleiden van overnamecontracten, kunnen advocaten met de specialisatie ondernemingsrecht ook helpen bij de totstandkoming van commerciële contracten.

Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een advocatenkantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Advocaat en maak een afspraak met de advocaat in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.