Schematische weergave van de werking van naambellen

Advocaat in Amsterdam

Het Nederlands recht is onderverdeeld in veel rechtsgebieden, zoals het familierecht, arbeidsrecht, strafrecht en huurrecht. Heeft u een juridisch probleem en woont u in de regio Amsterdam? Maak dan gebruik van 0900 Advocaat; het landelijke netwerk van deskundige advocaten.

Niemand wil graag met justitie in aanraking komen, toch komt het soms voor dat u in een dergelijke situatie terechtkomt. Dit kan zowel als slachtoffer en als aanklager zijn. Het is altijd verstandig om juridische hulp te zoeken bij een professioneel advocatenkantoor. In Amsterdam kunt u via 0900 Advocaat gemakkelijk en snel een ervaren jurist vinden voor elk rechtsgebied.

Strafzaak

Wordt u verdacht van het plegen van een strafbaar feit? Dan wordt u gedagvaard voor een strafzaak. Afhankelijk van de ernst van het strafbaar feit komt u voor de kantonrechter, de politierechter of de meervoudige strafkamer. In een strafzaak staan niet de verdachte en het slachtoffer tegenover elkaar, maar de verdachte en het Openbaar Ministerie (OM). Het OM treedt op namens de maatschappij en wordt tijdens de strafzaak vertegenwoordigd door de officier van justitie. Indien u wordt verdacht van het plegen van een strafbaar feit kan dit grote gevolgen voor u hebben. Schakel daarom een ervaren advocatenkantoor in. In Amsterdam vindt u uw advocatenkantoor snel via 0900 Advocaat.

Een advocaat helpt u bij zowel kleine als grote rechtskwesties. Heeft u alleen advies nodig, zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn? Of wilt u graag dat een advocaat u verdedigt, omdat u wordt aangeklaagd wegens diefstal? Maak dan een afspraak met uw advocaat in Amsterdam door te bellen naar 0900 Advocaat (0900 2386222 | 9 cent per minuut).

Een advocatenkantoor heeft vaak verschillende advocaten in huis met ieder hun eigen specialisme. Als u een advocaat in Amsterdam inschakelt, is het verstandig om altijd te vragen naar de specialisaties. Zo weet u zeker of u aan het juiste adres bent met uw juridisch probleem.


Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.