Diensten

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Het Nederlandse recht beslaat vele zaken zoals samenwonen, verzekeringen, hypotheken, vergunningen en ga zo maar door. Omdat het recht zo’n breed beginsel is, wordt er een onderdeling gemaakt in verschillende rechtsgebieden. Ieder rechtsgebied behandelt een ander gedeelte van de wet.

Lees Meer

Rechtshulp

Rechtshulp

Als u een juridisch probleem heeft, doet u er goed aan om rechtshulp in te schakelen. Een advocaat kan in een dergelijke situatie uw belangen behartigen en is bevoegd om procedures te voeren bij de rechtbank.

Lees Meer

Juridisch advies

Juridisch advies

De meeste burgers weten niet precies hoe de Nederlandse wetgeving in elkaar steekt. In bepaalde gevallen kan er dan ook behoefte zijn aan deskundig juridisch advies. Hiervoor kunt u bij verschillende instanties terecht, maar ook een advocaat kan dienst doen als uw juridisch adviseur.

Lees Meer

Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een advocatenkantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Advocaat en maak een afspraak met de advocaat in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.