Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is onderdeel van het Nederlandse recht en heeft betrekking op de verhouding tussen werknemer en werkgever. Zo dienen arbeidsovereenkomsten, ontbindingsprocedures en ontslagvergunningen te voldoen aan de gestelde regels afkomstig uit het arbeidsrecht.

Ziekte en ontslag zijn veel voorkomende oorzaken waarom een werkgever en een werknemer in een arbeidsconflict geraken. Het arbeidsrecht biedt in dergelijk gevallen houvast bij het komen tot een acceptabele oplossing. Het is dus erg belangrijk dat u weet wat uw rechten en plichten zijn bij ziekte en ontslag.

Hulp van een advocaat bij arbeidsrecht

arbeidsrechtKomt u in aanraking met het arbeidsrecht? Schakel dan een arbeidsrecht advocaat in. Een arbeidsrecht advocaat weet precies wat de rechten en plichten zijn binnen een arbeidsovereenkomst van zowel particulieren als ondernemers. Of u nu werkgever of werknemer bent; een specialist op het gebied van arbeidsrecht behartigt uw belangen in een arbeidsconflict. Als expert geeft hij advies en rechtshulp aan particulieren, ondernemers binnen het MKB, verenigingen en stichtingen.

Een conflict op de werkvloer kan leiden tot zeer vervelende situaties. Schakel daarom tijdig een arbeidsrecht specialist in bij een probleemsituatie op uw werk, om dergelijke situaties te voorkomen. Een arbeidsrecht advocaat kan u voorzien van deskundig en adequaat advies en vertelt u welke stappen u het best kunt ondernemen.

Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een advocatenkantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Advocaat en maak een afspraak met de advocaat in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.