Advocatenkantoor via 0900 Advocaat

Een advocatenkantoor dat aangesloten is bij 0900 Advocaat heeft altijd alleen deskundige advocaten in dienst. Ze zijn altijd aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Deze orde is er voor zowel bedrijven als particulieren die een advocaatkantoor nodig hebben, en zorgt ervoor dat iedereen die juridische hulp inschakelt erop kan rekenen dat die deskundig, onafhankelijk en integer geholpen wordt.

Om deze hulp te garanderen, zorgt de Orde ervoor dat advocaten goed worden opgeleid en dat er strakke richtlijnen zijn waar ze zich aan moeten houden. Houden ze zich hier niet aan, dan moeten ze voor de tuchtrechter verschijnen. Zo waarborgt de Orde de kwaliteit van de advocatuur en ze staat pal voor het algemeen belang dat iedereen in Nederland – rijk en arm, particulier en ondernemer, schuldig of onschuldig – toegang heeft tot het recht.

Altijd een advocatenkantoor dichtbij

Voor elk rechtsgebied is er een advocatenkantoor dat bij uw wensen en behoeften past. Een advocatenkantoor heeft altijd het belang van de cliƫnt voorop staan en biedt u daarom een advocaat die de meeste kennis heeft van het rechtsgebied waar u een geschil in heeft. Een advocatenkantoor laat zijn medewerkers jaarlijks bijscholen, zodat zij altijd de meest up-to-date informatie hebben over hun vakgebied. Een advocatenkantoor kan u advies bieden, contracten voor u opstellen en u bijstaan bij gerechtelijke procedures. Of u nu te maken heeft met het strafrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht of het ondernemingsrecht, er is altijd een geschikt advocatenkantoor dat klaar staat om u juridisch te helpen.

Bel ons op: 0900 2386222
(9 ct/pm)

Hulp nodig in uw Provincie?

Overal in Nederland vindt u een advocatenkantoor dichtbij. Klik op uw provincie of bel naar 0900 Advocaat en maak een afspraak met de advocaat in uw regio.

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg

Heeft u suggesties voor deze site? Laat het ons weten.